تماس با ما : 09124022401 - 02146020421

بنیان گستران آفاق

ایمیل : info[@]bonyangostaran.ir

ساعت کاری : 9 تا 18

دریافت پروانه ساخت زمین قولنامه ای

پروانه ساخت زمین قولنامه ای

مراحل گرفتن پروانه ساخت زمین قولنامه ای – قولنامه نوشته‌ و تعهدی است که اغلب حاکی از توافق بر وقوع عقدی است. و در مورد موضوعی معین که ضمانت اجرای تخلف از آن نیز پرداخت مبلغی است.

دریافت سند برای زمین و املاک قولنامه ای چگونه است؟

مهمترین هدف دریافت جواز ساخت انجام ساخت‌وسازی قانونی بر طبق مشخصات فنی و اصول شهرسازی مطابق با آیین‌نامه‌ها و ضوابط طرح جامع شهری است. طبق ﻣﺎده 100 ﻗﺎﻧﻮن شهرداری‌ها ﻣﺎﻟﮑﯿﻦ اراﺿﯽ و اﻣﻼک واﻗﻊ در ﻣﺤﺪوده ﺷﻬﺮها ﯾﺎ ﺣﺮﯾﻢ آن‌ها، ﻗﺒﻞ از ﻫﺮ اﻗﺪامی به منظور ساخت‌وساز و ﯾﺎ حتی ﺗﻔﮑﯿﮏ اراﺿﯽ و آغاز ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺑﺎﯾﺪ از ﺷﻬﺮداری ﭘﺮواﻧﻪ ساخت دریافت ﮐﻨﻨﺪ. از سوی دیگر بر اساس ﻣﺎده 22 ﻗﺎﻧﻮن ﺛﺒﺖ اﺳﻨﺎد و اﻣﻼک ﻣﺼﻮب 1310 هر ﻣﻠﮑﯽ باید ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻗﺎﻧﻮن در دﻓﺘﺮ اﻣﻼک ﺑﻪ ﺛﺒﺖ ﺑﺮﺳﺪ.

نقشه نمای ساخت در جواز ساختمان

پروانه ساخت

پروانه ساخت دارای چه مشخصاتی است؟

هرگونه ساخت‌وساز در سطح شهر یا بخش و روستا مشروط به دریافت پروانه ساخت است. جواز ساختمان در برگیرنده اطلاعاتی در خصوص مساحت زیربنا. تعداد طبقات، نوع اسکلت ساختمان، مشخصات مالک حقیقی یا حقوقی، شماره پلاک ثبتی ملک، نام مهندسین ناظر، تاریخ صدور پروانه و کروکی زمین است.

مراحل گرفتن پروانه ساخت زمین قولنامه ای

جهت گرفتن پروانه ساختمان اصل و کپی سند مالکیت، اصل و تصویر کارت شناسایی معتبر مالک و برگه تسویه‌ حساب عوارض شهرداری سال جاری و سال‌های قبل لازم است. مالک این مدارک را به شهرداری ارئه می کند و درخواست خود را ثبت مینماید. بنابرین، پس از تشکیل پرونده سایر مراحل صدور پروانه ساختمان نظیر دستور صدور بازدید. دستور و طراحی نقشه، بررسی گزارش مامور فنی و کاربری ملک، پرداخت عوارض شهرداری و عوارض نوسازی، تهیه مدارک پیش‌نویس باید به ترتیب انجام شود و درنهایت پروانه ساختمان صادر خواهد شد.

جواز ساخت روستایی و چگونگی دریافت پروانه ساختمان

ثبت نام پروانه ساخت روستایی

نوشته قبلی

جواز ساخت روستایی و چگونگی دریافت پروانه ساختمان

نوشته بعدی

بررسی اجمالی انواع قراردادهای عمرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما خدمات ساخت و ساز تضمینی را ارائه می دهیم.

طراحی و تهیه نقشه های ۴ رشته  معماری، عمران، برق، مکانیک.